DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu, hvor de fleste danskeres udlandsrejser er blevet aflyst, er det oplagt at tænke i alternative baner. Hvordan får du det meste ud af min sommer, når dine udlandsplaner gik i vasken? Svaret er måske mere nærliggende, end du tror.

De fleste danskere kommer til at bruge sommerferien herhjemme under vante himmelstrøg – og det behøver slet ikke være kedeligt. Findes der en bedre anledning end denne sommer til at få gjort noget ved dit hjem? 

Du kan med relativt få kneb forvandle det til et lækkert wellness-resort, som du kan nyde hele sommeren. Se her, hvordan du gør din have toptunet ved at bruge feriebudgettet på istandsættelser og et ekstra skud wellness.

#1: Indret et loungeområde på terrassen

Et loungeområde er et område, hvor der er plads til afslapning hele dagen. Det er her, man trækker over, når venner og familie kommer på besøg, ligesom det er her, man tilbringer aftenen, når maden er blevet fordøjet.

Investér i et loungesæt, som du kan placere i et hjørne af terrassen. Sørg for, at det er nemt at skygge for solen, hvis strålerne luner en tand for meget. Se et stort udvalg af parasoller her for inspiration. Du kan også med fordel investere i et solsejl, som kan trækkes til og fra.

#2: Et vildmarksbad fuldender haven

Et vildmarksbad er en oplagt mulighed, hvis du vil gøre haven til en afslappende wellness-oase. Du kan enten give dig i kast med at bygge ét fra bunden, eller du kan investere i et samlesæt, som blot skal monteres.

#3: Byg en pavillon

En havepavillon er det perfekte sted, når man har behov for en smule ro for sig selv. Havepavilloner kommer i alskens afskygninger, men det er nu engang det bedste, hvis du vælger en træmodel, der bliver stående frem for et nylontelt, der kan tages ned igen.