DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nogle solbriller oplever kultstatus, imens andre ikke rigtig formår at fastholde publikum. Vi guider til sommerens klassiske solbriller. Dem, der kommer til at diktere solbrille-moden denne sommer.

Et par fede solbriller er et must for modebevidste herrer og kvinder. Især når det er sommer, og solen for alvor begynder at varme for fuld blus. Vi guider dig i den rigtige retning, når du skal på jagt efter årets solbriller.

Vi anbefaler, at du ikke går på kompromis og køber solbriller, der udelukkende kan holde én sæson. For det første skærmer de ikke ordentligt for solen. For det andet er der bare ikke noget, der slår følelsen af et par gode, solide og ordentlige solbriller. For det tredje ender du som regel med at betale mere, hvis du køber de billige solbriller. I længden i hvert fald. De holder nemlig ikke i lige så lang tid. Vælg i stedet en klassiker.

 

Kvalitet er altafgørende

Kvaliteten på dine solbriller er altafgørende for, om de kan holde, sidder godt og generelt skærmer for solen. Og hvis du vil være moderigtig, er det en god idé, hvis du generelt går efter de kendte brands.

Gør derfor op med dig selv, om du vil bruge 1000 kr. på et par kvalitetssolbriller, eller om du hellere vil købe billige solbriller. De kan også være fine, hvis du eksempelvis skal på festival.

 

Aviator-brillen bliver dominerende i sommeren

De solbriller, vi kender i dag, blev først populære i 30’erne. Dengang blev de fremstillet til at beskytte piloternes øjne. Der gik dog ikke længe, inden verdens modehuse fik øjnene op for solbrillerne som accessories for både mænd og kvinder. Aviator-brillen, der blandt andet produceres af Ray-Ban, blev for alvor kendt over hele kloden, da Tom Cruise bar dem i Top Gun. Du kan få disse solbriller her.

Wayfarer-briller

Wayfarer-solbrillen fra Ray-Ban er ligeledes en evig klassiker, der aldrig går af mode. De er blandt de mest ikoniske solbriller på markedet. På den måde er det en arrogant solbrille, der forholder sig fuldstændigt ligeglad i forhold til, hvad den nyeste mode dikterer.

Første gang de kom på markedet var i 1950’erne, men dengang var de ikke hvermandseje, som de er i dag. Det blev de dog, da Ray-Ban sikrede, at de fik plads i fremtrædende Hollywood-produktioner. Præcis på sammen måde som med Top Gun.

Hvilken klassisk kan du bare ikke leve uden? Og hvilke burde efterhånden lægges i graven?