DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dag er der mange muligheder for at se sin yndlings-fashion-serie eller læse med i sit yndlings-fashion-magasin på mobilen. I mange teleabonnementer følger forskellige tjenester med i abonnementet, hvor både HBO, Netflix, Magasinet Flipp og mange flere er en mulighed. Vi har kigget på forskellige abonnementer, som giver dig muligheden for at at følge med i fashion på mobilen. Følg med her ->.

3 forskellige mobilabonnementer med tillægstjenester

Vi har tager et kig på 3 forskellige mobilabonnementer som hver især indeholder forskellige tillægstjenester, afhængigt af hvilket abonnement du vælger. De 3 abonnementer vi sammenligner er: 3, Telmore og Telia.

3 tilbyder følgende:

Af tillægstjenester til stort set alle 3 abonnementer, kan der tilvælges Deezer, som er en musiktjeneste, hvor du kan streame over 25 millioner musiknumre, overalt i danmark. 3 har også indgået samarbejde med TV2 play, som giver adgang til en masse indhold fra TV2 arkiv. Det kan du ligeledes streame overalt i Danmark. 3 tilbyder også netflix inkluderet i deres abonnementer, hvor du har mulighed for at følge med i diverse serier, med alt lige fra fashion og gossip til drama og action.

Telmore tilbyder følgende:

Telmore har med deres Telmore play forsøgt at revolutionere mobilbranchen hvad der angår tillægstjenester. Med deres abonnement til 249 kr. pr. måned, kan du enten vælge mellem 15 timer tale og 25 gb data eller fri tale og 12 gb data. Derudover så du hele 7 tillægstjenester med i købet. Her er det den populære fil streamings tjeneste HBO, TV2 pla, C more play, Min bio, Flipp, bookmate og Telmore musik.

Telia tilbyder følgende:

Telia har også indgået samarbejde med HBO, og verdens største musik streamings tjeneste, Spotify. Derudover har Telia 2 nyheder som bla. Zetland, som er din digitale avis, hvor du har mulighed for at få 2-5 artikler om dagen. Den anden nyhed er Flipp, som er en app alle dine favorit magasiner. Ud over en masse lækre tillægstjenester ved Telia, får du også et mobilabonnement på Telenor og telias netværk, som er et af landets stærkeste.