DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Synes du, at det kan være svært at vælge det rigtige tilbehør til dit outfit? Bare rolig, her kan du få et par gode råd! Accessoires er en vigtig del af ethvert look, så selvfølgelig skal du finde de rigtige tilbehør til det rigtige tøj. Sådan kan du gøre det bedst.

Brug kontraster

Man skal aldrig undervurdere effekten af kontraster. Kontraster har altid været, og vil altid være, populære, og det er med god grund. Lige nu er det meget trendy at vælge et outfit, der er stort set ensfarvet eller af forskellige nuancer af samme farve, og så tilføje accessoires, der er af helt modsatte farver. Det kan være et helt sort outfit, hvor man har valgt at bruge en knaldgul taske. Det skaber kontrast, det skaber blikfang, og det skaber god stil.

Fine detaljer

Måske synes du, at det med blikfang og kontraster er lidt ude af din komfortzone. I så fald behøver du ikke at bruge kontraster til så stor en grad. Brug dem i stedet som små, fine detaljer, der tager dit look op på et nyt niveau. Noget så simpelt som en yndig sølv halskæde over en sort rullekrave kan have en stor effekt på dit overordnede look. Du kan prøve at se dig selv i spejlet, og kigge på dit outfit med og uden tilbehøret, så du selv bliver opmærksom, på den forskel, der er.

Praktiske anvendelser

Derudover kan du også vælge accessoires, der er praktiske. Komfort og praktikalitet er faktisk også blevet mere populært, fordi der er blevet mere plads til at eksperimentere med mode og finde den stil, man selv er komfortabel med. Det betyder, at du sagtens kan rocke en kæmpe taske der bærer på alle de ting, du har brug for, dine briller eller solbriller kan blive set som en fed detalje, og dit bælte vil give et unikt spin på din stil. Alting kan være et stykke tilbehør, så du skal ikke tøve med at medbringe de ting, som du har brug for. Nogle kendisser er før blevet spottet med at bruge en bøger som accessoires; kun fantasien sætter grænser.

Det helt rigtige outfit

Du ved bedst selv, hvad du er mest komfortabel i. Accessoires kan tage dit outfit fra afslappet komfort til stilet komfort, så du bliver moderne og trendy uden frygtelig meget indsats. Brug kontraster, tilføj fine detaljer, og brug trygt dine praktiske ting som fedt tilbehør.