DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De seneste år har negletrends været mere komplicerede, end det har været tilfældet tidligere. Heldigvis har moden ændret sig, så neglene nu skal være mere neddæmpede. Og dermed også lettere at lægge. Se her, hvordan du skal lægge din neglelak i 2017.

Lange negle, små sten og avancerede motiver har alle været tendenser, der dikterede, hvordan neglene skulle se ud i 2016. De var opsigtsvækkende, men de var også svære at lægge. Samtidig kan der også sås tvivl om, hvor kønne neglene egentlig var i virkeligheden.

Derfor er det også en glædelig nyhed, at årets negletrend er langt mere neddæmpet end sidste år. I hvert fald hvis vi retter øjnene mod Korea, der er det land, der for alvor dikterer, hvordan negletrenden bliver.

Her får du lidt inspiration til, hvordan du skal lægge neglelak i år. Psssttt… Du kan se meget mere neglelak her!

 

Minimalistiske, sorte detaljer på neglene

Det bliver i langt højere grad det minimalistiske look, der løber med opmærksomheden i år. Derfor er det heller ikke de pompøse, opmærksomhedskrævende negle, der kommer til at definere neglemoden i år. ‘Almindelige’ negle med en fin, lille grafisk detalje som det eneste er noget, vi kommer til at se meget mere til i år. De er samtidig lette at lægge for en, der ikke har så meget øvelse i at lægge neglelak.

 

Futurisk look i metalliske farver

Vi har tidligere set metaller i neglelak — og det er langt fra første gang, at denne tendens er dominerende. Dog har den haft en tilbagegang, men det ser nu ud til, at den vender tilbage. Den er dog en smule mere nedtonet, end det hidtil har været tilfældet. Dog stadig smuk og elegant.

Det gør sig både gældende som på ovenstående billedet, men også i meget mere neddæmpet form, hvor det eksempelvis er neglespidserne, der er omkranset af metal eller metalliske farver.

Hvordan lægger du din neglelak, og hvilken stilart, tror du, kommer til at definere neglemoden?