DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Rigtigt mange danskere får idag renoveret deres køkkener. Der kan hurtigt ryge mange penge afsted på helt nye køkkener. Vi gør dette fordi vi gerne vil have vores køkkener afspejler vores drøm om det gode liv. Os på redaktionen syntes dog at de gamle køkkener er mere spændende, man kan renovere dem til nogle virkeligt flotte projekter, som bliver til en god blanding af noget nyt og gammelt. Noget rustikt blandet med noget nyt moderne praktisk kunnen. Læs med her , og find ud af hvilken tilgang du kan tage til projektet.

Lav en plan

Find ud af hvilke dele og områder af dit køkken du vil renovere. Vi vil gerne lave en makeover, som vil sige at vi ikke ændrer på opstillingen af køkkenet, men vi udkifter og fornyer andre komponenter af køkkenet. Gå listen igennem og find ud af hvilke komponenter du vil fornye på dit køkken.

Bordplade: Dette er nok den mest almindelige ting at skifte, da den tit bliver ridset, slidt eller den ikke har den rigtige farve længere. Det er tilgengæld en ting, som har en meget stor effekt på dit køkkens udtryk, og det kan nemt ændre dit køkkens udseende til det bedre.

Låger: Det er nemt at skifte lågerne, og her er der også lidt større muligheder for at gøre det selv. Man kan nemt købe noget materiale og skære det til, så det passer som den nye låge, derefter skal du have nogle hængsler der montere dem til selve skabspartiet, og derefter kan du være ekstra kreativ med håndtagene på skabene.

Fliser: På ældre køkkener er der ofte fliser, disse kan nemt udskiftes, kontakt dog din lokale elektriker, når du skal trække ledninger igennem de nye fliser.

Gå ind på haandvaerkernoeglen.dk og find din lokale elektriker som fx “elektriker Haderslev“.