DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes masser af måde, man kan indrette sin bolig på. Der er både dem, der er heldige, og dem der er mindre heldige. Her får du en guide til, hvordan du indretter din bolig moderigtigt. Det er slet ikke så svært, som man skulle tro.

Drop drengerøvs-elementerne

En flot bolig er en stilet bolig. Derfor bør du sørge for, at der ikke er nogle elementer, der er alt for drengerøvs-agtige. Smid dine gamle fanplakater ud, og sørg for at der ikke står en gammel DVD-samling eller andet, der leder tankerne hen på et teenageværelse. Det samme gælder for din samling af spillekonsoller og PlayStation-spil. De pynter ikke, og du får ikke respekt for den af dine gæster. Især ikke efter at du er fyldt 25 år.

Lad gardinerne indramme din bolig

Det er en god idé, hvis du lader dine gardiner indramme boligen. Hvorfor? Fordi nye gardiner er smukke, og de er med til at gøre din bolig flot. Det kan du høre meget mere om, hvis du besøger din lokale gardinforretning. Eksempelvis denne, hvis du bor i Nyborg: https://www.uniggardin.dk/. Du kan selvfølgelig også altid ringe til dem, hvis du ikke bor i nærheden. Ellers har du måske en gardinforretning i nærheden af der, hvor du bor.

Hold farverne simple

Lad nu være med at male den ene væg lyserød. Det er og bliver ikke flot, og igen er det noget, der leder tankerne hen på en teenagehybel, hvor der ikke er superfedt at være. Derfor anbefales det, at du holder farveskemaet simpelt, hvis du gerne vil være sikker på, at farverne ikke stikker ud.

Ellers kan du altid forsøge dig med den tommelfingerregel, der hedder, at du udelukkende bruger farver, der findes i naturen, når du indretter dit hjem. Det er smart, fordi så er du sikker på, at de ikke stikker for meget ud – og du går glip af alle de syntetiske farver, der ikke betegnes som fashionable i indretnings-øjemed.