DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

For mange er tøjmode det tøj, som man læser om i bladende og ser på catwalken, hvor de spinkle og udtryksløse modeller har deres hjemmebane. Men langt hen ad vejen, så må man jo sande, at meget af alt det her moderne tøj hverken er særligt behageligt eller praktisk. Det er det jo sådan set heller designet til at være behageligt og praktisk, men det er designet til at se godt ud. Men betyder dette så, at behageligt og praktisk tøj ikke kan være moderne og lækkert? Jeg har kigget lidt på hvad praktisk funktionelt skal kunne, og hvorfor det sagtens også kan være stilrent hverdagstøj.

Det skal være slidstærkt

For mange lyder det meget bekendt at købe noget flot stilrent tøj til rigtig mange penge, som man går med i et års tid inden det går i stykker. Sådan bør det imidlertid ikke være, da man jo må regne med at tøjet kan holde, når det koster mange penge. Praktisk og funktionelt tøj kan holde til meget mere, og det gå bestemt ikke i stykker, hvis man bare bruger det som normalt tøj.

Det skal være behageligt at gå i

Når folk tænker på praktisk og funktionelt tøj, er der måske mange som tænker på noget arbejdstøj eller noget lignende, og det ser bestemt ikke behageligt ud. Sådan behøver det dog ikke være, da praktisk tøj bestemt også skal være behageligt, hvis man skal vandre i det, klatre i det eller bare gå i det til hverdag.

Det skal kunne passe i flere situationer

Praktisk og funktionelt tøj har et ry for at være meget groft og beskidt tøj bestående af overtræksbukser, kedeldragter osv. Men det er altså ikke altid tilfældet, da det sagtens kan ligne helt normalt pænt tøj, selvom det også kan bruges i fysisk hårde situationer. Find dit moderigtige og funktionelle tøj her.