DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dag er det slet ikke så unormalt, at man får ændret noget ved sit udseende, hvis der er noget, man ikke kan lide. Der er nogle, der synes, at det er en skam, men man kan også omvendt sige, at der er mange, der får en bedre selvtillid af det. Derudover så bestemmer man naturligvis altid fuldstændig selv, hvad man gør ved sin krop. Man skal ikke lade sig stoppe af andres fordømme, for det er dig, der skal leve i din krop. Derfor må du gøre ved den, som du ønsker.

Større læber er godt for hele ansigtet

Læberne gør mere for ansigtet, end man måske lige regner med, og det lægger man måske også først mærke til, hvis man ser sig selv med mere fylde i læberne. Større læber kan gøre en markant forskel for helhedsindtrykket af ansigtet, og der er da ikke noget, der er mere tiltrækkende end et par store, kysseklare læber. Det er nok noget, som mændene skal kunne lide.

Du behøves ikke at ligne en and

Der er måske nogle, der er skræmte over tanken om at få lavet læber, fordi de har set resultater, hvor det er meget tydeligt. Men du skal tænke på, at du helt selv kan være med til at bestemme, hvor meget du skal have i dine læber. Du kan altid starte med at få lidt mindre i, end du først regner med. Derudover er det desuden altid en mulighed at få det fjernet igen, og ellers går det væk af sig selv inden for et halvt til et helt års tid. Du skal altså ikke være alt for nervøs for, hvorvidt det er noget, du kommer til at fortryde. Det er nemlig ikke permanent.

Få ikke botox i læberne!

Der er mange, der fejlagtigt tror, at man gør læber større ved at fylde dem med botox. Men det er blot en skrøne. Botox er med til at lamme musklerne, og du skal selvfølgelig ikke have lammet dine læber, så du får nedsat funktion. Når man skal have større læber, så er det almindeligt, at man bruger fillers i læberne. Du kan få hjælp til at få vurderet, hvor meget du kan få i dine læber samtidig med, at det stadig kommer til at se naturligt ud. Sådan kan man nemlig også godt lave læber. Så hvis du har drømt om større læber, så er det måske på tide at gøre noget ved det?