DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Økologisk tøj er mere populært end nogensinde før. Flere butikker er begyndt at udvide sortimentet, så det også indeholder de økologiske varianter.

Der findes så mange modetendenser, at det kan være svært at følge med — og der kommer hele tiden nye til. Det er de færreste, der er gode for miljøet, men nu lader det altså til, at der er ved at opstå en regulær bølge, som faktisk ikke er så slem endda.

Tøj skal nemlig være økologisk. Uanset, hvilket tøj, der er tale om, er det hensigtsmæssigt, hvis det er økologisk — og derfor er det en trend, der burde glæde os alle. Det kommer nemlig miljøet til gode.

Selv supermarkederne er med på bølgen

Der findes mange store supermarkeder — de såkaldte hypermarkeder som Bilka og Føtex — er begyndt at udvide deres sortiment med økologisk tøj, og i nogle hypermarkeder er der enddog fokus på, at de skal omlægges helt, således de primært indeholder økologisk tøj.

På nettet findes der også adskillige butikker, hvor du kan købe økologisk tøj og uld undertøj. Og det er noget, der mere populært end nogensinde før.

Ikke første gang en miljøvenlig tendens definerer moden

Det er bestemt ikke første gang, at en miljøvenlig tendens definerer moden. Det er sket tidligere — eksempelvis med genbrugstøj, som også har været særdeles populært før i tiden.