DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Temperaturen er drastisk faldende, solskinstimerne er minimeret og kalenderen har passeret den 1. november. Det betyder som bekendt, at julen er lige om hjørnet, hvilket samtidig betyder, at sæsonen for julefrokoster er skudt i gang. Her er et par tips til, hvordan I sikre jer, at julefrokosten bliver en succes.

Rammerne for julefrokosten

Først og fremmest afhænger julefrokostens succes naturligvis af, at I har et sted at være. Det er vigtigt, at rammerne for julefrokosten matcher jeres behov. Hvis I er en lille virksomhed med få medarbejdere, kan det være en fordel at slå jer sammen med andre virksomheder og holde en stor fest. Hvis I er interesserede i det, kan I finde mere information om julefrokost her. Hvis I derimod er en større virksomhed, hvor I sagtens vil kunne stable en fest på benene med jer selv, kan det være en fordel at booke lokaler på en restaurant. På den måde er I sikre på, at I ikke selv skal bøvle med madlavning, og samtidig er I tæt på byen, hvis der er stemning for, at I skal videre, når middagen er veloverstået.

Dresscode

Det ender ofte ud i et dilemma, når tøjet til den årlige julefrokost skal findes. Hvad angår mændene, går I aldrig galt i byen med et par sorte jeans og en pæn skjorte. Det samme gælder kvinderne, når det kommer til den lille sorte, som bekendt hentyder til en sort, tætsiddende kjole. Fordelen ved at vælge neddæmpet påklædning er, at du uden problemer kan shine dit look op med accessoires, et par høje hæle og lidt ekstra makeup. Hvis det er fælles for jer alle, at det er svært at vurdere, hvad der er passende at tage på til julefrokosten, kan I overveje at aftale en dresscode. På den måde er I sikre på, at der ikke ankommer nogen, der er overdressed i forhold til de andre.