DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du har altid din telefon i tasken eller i lommen, så hvorfor ikke gøre den til en unik del af dit outfit? Der er mange forskellige, fede, flotte og fantastiske covere på markedet, og du får her et par tips til seje mobilcovers, der giver din telefon et strejf af fashion.

Du har en splinterny trøje på, dine jeans er en smule flossede på knæene, men på den helt rigtige måde, og de sidder som dit skal. Dit valg af sko er bestemt heller ikke tilfældigt — men hvordan ser det ud med din mobiltelefon?

Hos Fashionportal.dk er vores drøm at gå all in, når det kommer til mode, og derfor vil vi også gerne marche mobilen med de outfits, vi klæder os i. Og det er faktisk nemt at gøre sin mobiltelefon lidt mere moderigtig.

Det er faktisk ret nemt at få sin telefon til at ændre udseende. Det kræver bare, at du finder det helt rigtige cover, der passer til dig både hvad angår stil og personlighed, men som selvfølgelig også sender de helt rigtige signaler til omverdenen. Det er jo i bund og grund dét, det hele handler om. At blive opfattet som den prinsesse, du er.

— Se også: Priser og tilbud på iPhone uden abonnement

Trænger din mobiltelefon også til lidt fashion, så kan vi anbefale, at du kigger på en side som Amazon.com eller bruger en app som Pinterest, hvor det er let at finde ud til, hvad andre anbefaler — og på den måde kan du blive inspireret.

Især Pinterest er en rigtig fed app, fordi den består af lister, folk laver, som kan votes op eller ned. Når et billede får et like, er der større sandsynlighed for, at dent bliver vist, når du søger, og derfor er du altså sikker på, at der udelukkende vises kvalitet, når du browser dig igennem de mange, flotte billeder.

DEL
Næste artikelPå mode at tænke på miljøet