DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En vinterjakke skal imødekomme mange forskellige behov. Det er ikke bare designet, men især materialerne der spiller en vigtig rolle. Det kan være en god ide at investere i en jakke, der fx har andedun. Andedunene vil isolere varmen, og dermed holde dig varm selv på de mest kolde dage. Formen på jakken udgør også en stor faktor i forhold til isolering af varmen. Vælger du en figursyet jakke, vil du også opleve en tættere varme og isolering af denne. Derudover er den også praktisk og stilet. Vælger du derimod en formløs jakke, vil varmen have lettere ved at slippe ud.

Hvilke mærker skal jeg have i tankerne?

En jakke skal helst holde mange sæsoner, og derfor er det fair at betale godt for den. Det er ikke bare en flot jakke du investerer i, men også de helbredsmæssige foranstaltninger. Mærket Rock And Blue, producerer de kvalitetsbevidste jakker. Derudover er det ikke priser der kunne gå hen og vælte budgettet. Jakkerne er lettere figursyede, og dermed er pasformen tilpasset din type af krop. Det kan altså også være pænt at have en vinterjakke på.

Hvordan får min jakke den længste levetid?

De fleste vinterjakker holder mange sæsoner. Det er ikke vitterligt kompliceret at vedligeholde sin jakke. Det er både godt for materialerne, men også for dens levetid. Jakkerne er foret med forskellige former for materialer. Det vil sige, at de hver især skal vaskes og plejes på en speciel måde. Det er vigtigt, at vaskeinstruktionen bliver læst grundigt igennem, inden jakken vaskes. For mange grader, kan ødelægge jakkens foring, og dermed er den jo ubrugelig til de kolde tider. Derudover så kan nogle jakker imprægneres. Det er ikke alle der kan holde til det, og jakken vil få et ærgerligt udseende, hvis det ikke gøres under de rette omstændigheder. Al denne information står på den lille label i indersiden.