DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er bekymret for at komme til at se gammel ud før tid, skal du være ekstra opmærksom her om sommeren. Sammen med rygning er sol nemlig din huds fjende nummer 1.

Beskyt din hud

Det allerbedste du kan gøre, hvis du vil holde din hud ung, er derfor at beskytte den mod solen. Det kan du enten gøre med solcreme eller med skygge – helst begge dele.

Hvis du vil undgå at smøre ansigtet ind i klistret solcreme hver eneste dag, kan du med fordel købe en foundation eller BB-cream med solfaktor, så du er beskyttet hver dag året rundt. Husk dog, at du ofte bruger en for lille mængde foundation til at få den optimale solbeskyttelse, så hvis du skal være i solen i flere timer, slipper du ikke for at bruge et godt lag solcreme.

Du kan dog også bruge en hat i stedet, så strålerne slet ikke når ind til din hud. Der findes et hav af lækre solhatte, og hvis du vælger en god stor model, får du både fantastisk beskyttelse og et imponerende strandlook, der oser af diva. Hvis du er den mere tilbagelænede type, er en cap også rigtig god til at tage strålerne.

Vend udviklingen

Hvis du allerede nu synes, de fine linjer er lidt for tydelige, er der også råd mod det. Før du kaster dig over den første den bedste rynkecreme, skal du dog være opmærksom på, at mange af dem indeholder skadelige eller tvivlsomme stoffer. Vær derfor på vagt og tjek varedeklarationen for parfume og hormonforstyrrende stoffer – du kan bl.a. finde information om, hvilke stoffer du skal undgå på Forbrugerrådet Tænks hjemmeside.

Her på redaktionen er vi glade for produkterne fra LING skin care. Det er et godt sted at starte, hvis du mangler et godt system til din aftenrutine. Der findes en del produkter i serien, så du kan sammensætte det system, der passer til dig og dine behov.