DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Corona-epidemien hærger fortsat i Danmark. Fitnesscentrene er lukkede, og vi er mange, der er tvunget til at arbejde hjemmefra. For mange har dette medført, at der er røget lidt Corona-kilo på sidebenene. Der er desværre intet, der typer på, at landet åbner op igen lige foreløbigt, så måske er det tid til at tage formen i egen hånd. Herunder får du et par gode og simple råd til, hvordan du kan holde formen ved lige under Corona-nedlukningen.

Brug naturen

Der er som sagt rigtig mange, der tilbringer time ud og time ind foran computeren på hjemmekontoret. Når du ikke engang skal bevæge dig til og fra din arbejdsplads, kan det hurtigt blive til rigtig mange stillesiddende timer på en dag. Derfor er det en rigtig god idé, hvis du som minimum kommer ud og går, løber eller cykler en tur hver dag. Udnyt denne mulighed til at opdage nye, spændende naturområder i dit nærområde, som du kan udforske, mens du får frisk luft og motion.

Invester i noget simpelt, men godt, træningsudstyr

Det er sundt at komme ud og få noget frisk luft og motion hver dag. Men det kan også være en fordel at træne lidt derhjemme. Hvis du gerne vil holde formen ved lige og holde Corona-kiloene fra døren, kan du med fordel investere i lidt træningsudstyr til hjemmet. Hos Nettofitness finder du f.eks. et stort udvalg af træningsudstyr. En pull up bar til træning er et simpelt, men ganske effektivt redskab til hjemmetræningen. En pull up bar til træning er relativt billig, fylder ikke meget, men giver effektive resultater.
Derudover er håndvægte, yogabolde og lignende fitnessudstyr til hjemmetræning en god investering, hvis du ønsker at holde formen ved lige.

Udover at undgå at tage for mange Corona-kilo på under nedlukningen, kan hjemmetræning også hjælpe på din produktivitet i hjemmekontoret. Det er nemlig godt for koncentrationen at tage aktive pauser fra computeren.