DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Går du med en indre designer i maven? Så er det på tide at lade den komme ud. Hvis du ikke ved, hvordan du skal gøre, så får du her et par gode råd til, hvordan du kommer ud med din indre designer.

Internettet og forskellige andre teknoliger har gjort det muligt for os at lancere en tøjkollektion for relativt små penge. Så der er altså ikke mange forhindringer, hvis du vil klæde dig med tøj, du selv har designet. Eller måske endda få skabt lidt opmærksomhed omkring det, så du kan blive opdaget og begynde at sælge dit tøj — som den designer, du er født til at være.

Print dit eget design på dine t-shirts

Er du skarp til at lave fedt design på computeren — eller måske i hånden — så kan du faktisk godt printe det ud på en t-shirt. Der findes nemlig forskellige printbare labels, som tillader dig at bruge en ganske almindelig printer (du kan bruge kompatible printerpatroner, hvis du vil spare yderligere penge) til at printe med.

Når du er færdig med dine print, kan du bruge et helt almindeligt strygejern, som de fleste ejer, til at printe dem på t-shirts, sweatshirts eller andet.

Sy selv dit tøj

Hvis det ikke er nok bare at designe de forskellige print, så kan du give dig i kast med at sy dit eget tøj eller modificere det, du allerede har. Det kræver, at du har en symaskine eller går i gang med nål og tråd.

Her kan du vælge at købe stof metervarer eller kigge i den lokale genbrugs, om der er noget tøj, som du kan se et potentiale i. Her vil du virkelig kunne forandre tingene, således de bliver mere spændende — og der er altså noget at give sig i kast med for den modebevidste, kreative designer.