DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommeren er over os, og det er tid til at få fuldendt sommergarderoben. Du har sikkert allerede været godt i gang, men der er jo altid plads til justeringer undervejs.

Hvis du mangler inspiration til, hvilken kjole du skal have på til sommerens fester, giver vi dig her et par tips.

Blonder

Blonder er stadig et hit, og især her om sommeren er de rigtig behagelige at have på. De giver lidt ekstra luft til huden, og så ser de samtidig florlette og sommeragtige ud. Du kan finde et hav af blondekjoler på nettet, men du kan også vælge at sætte en blondebluse sammen med et par løse, højtaljede shorts eller en nederdel, hvis du vil dresse outfittet lidt ned.

Blomster

Store, bløde blomster er for alvor på vej frem denne sommer. Vi taler ikke massivt blomsterprint á la gravide Kim Kardashian, men derimod store røde eller pink blomster på sort eller hvid baggrund. Det er et lidt anderledes look, end vi har set de seneste år, men det fungerer virkelig godt – og det er et friskt pust til den meget forsigtige nordiske stil. Du skal dog formentlig omkring de lidt mere progressive mærker for at få det største udvalg af blomstrede skønheder.

Den lille sorte

Vi kunne jo skrive side op og side ned om den lille sorte – og det er blevet gjort før. Det er dog heller ikke uden grund. Den lille sorte går aldrig af mode, og du kan have den på til enhver lejlighed.

Den lille sorte kan varieres næsten uendeligt. Du kan vælge en helt lårkort model eller en lidt længere, hvis du foretrækker det. Udskæringen går også helt fra de allerdybeste V-udskæringer til rullekrave. De mere konservative kjoler er moderne i disse år, men hvis bare kjolens samlede udtryk passer til festen, kan du vælge lige den udskæring, du har lyst til.