DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du har sikkert mere end én gang siddet ved dit bord, som er opdækket til gæster, og kigget på din salt- og peberkværn, som står og ødelægger bordpyntens harmoni med sin grimme engangsemballage.

Hvis det er en følelse, du kan genkende, så skulle du måske begynde at kigge dig om efter nogle genopfyldelige salt og peber kværne, som passer ind i din indretning.

Ud over at være grimt, så er engangsemballage også dårligt for miljøet og bør i bredest mulige omfang undgås. Det gælder også salt og peber.

Gør salt og peber – pænt og praktisk

Vi bruger vores salt og peber kværne hver eneste dag. Derfor er det naturligt bare at lade det stå fremme på spisebordet, selv når man er færdig med at spise. Af den grund er det også vigtigt, at man finder en salt og peber kværn, som er pæn at kigge på og passer ind i hjemmet.

I dag er der et utal af fabrikanter, som producerer flotte salt og peber kværne i både plastik, metal og alverdens træsorter. På den måde er du nærmest garanteret at finde nogle salt og peber kværne, der ligefrem pynter på dit køkkenbord.

Hvalsøe Design har eksempelvis designet nogle nydelige salt og peber kværne i træ, som er neutrale, tidløse og stilfulde i deres udtryk. Du kan hos Hvalsøe Design eksempelvis finde kværne i Amerikansk valnød, egetræ og malet egetræ.

Ud over at du tilføjer et mere stilfuldt element til din køkkenindretning, samt bordopdækning, så bliver du også mere miljøbevidst. Det er nemlig langtfra optimalt at købe engangsemballage, og det bør undgås, hvor det kan. Så hvis du før i tiden har købt engangskværne i glas, der er blevet smidt ud når tømt, så får du nu en mere miljøvenlig løsning, der kan genopfyldes.

Når du har investeret i en ny salt og peber kværn, så vil engangsemballage aldrig mere irritere dit øje ved at ødelægge din ellers perfekte bordpynt.