DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Solen skinner, og der står din bolig: Nymalet, med skinnende tag og en veltrimmet have. Eller? For hvordan ser din bolig egentlig ud? Her kommer tre gode råd til, hvordan du kan sørge for, at din bolig altid tager sig godt ud.

1. Gør boligen ren med algerens  

Det kommer hurtigt til at se træls ud, hvis både tag og terrasse er grønt af alger. Alger er gode og vigtige for naturen, men de er dårlig for dit tag, og derfor er det både en god ting for holdbarheden og æstetikken af dit tag, hvis du giver det en omgang algerens. Det er vigtigt, at du benytter dig af en miljørigtig algerens, når du fjerner alger, hvad enten det er på terrassen eller taget. Derfor er det vigtigt, at du altid at rådfører dig med professionnel, inden du giver dig i kast med at forskønne din bolig ved brug af algerens.

2. Giv bolig et friskt look med maling

Når din bolig har fået en tur med algerens, kan du gå videre til at give den en omgang maling. Ved at give hele huset en overhaling med malingen, får huset hurtigt et helt friskt, nyt look. Hvis der er træværk, der bliver malet, er malingen ikke bare flot – det sørger også for, at træet ikke rådner. Ligesom med algerens kan maling derfor både have en dekorativ og praktisk funktion.

3. Ja tak til blomster og orden

Hvor de to første punkter krævede materialer som algerens og maling, så kræver det sidste punkt bare arbejdskraft. Hvis huset skal tage sig godt ud, skal haven tage sig godt ud. Fjern ukrudt, giv plads til blomsterne og rod op. Fjern alt rodet fra indkørslen og terrassen. Så kan man se dit fine hus, der nu har fået en omgang algerens, maling og oprydning.