DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvordan kan man opdatere sit hjems garderobe – eller som man hellere kalder det i sammenhæng med boliger: Hvordan renoverer eller helt enkelt fornyer man boligen? Der er masser af tilgangsmåder, men spørgsmålet er, hvilken der passer dig bedst. Muligvis er der også måder, du ikke kender til.

Søg hjælp på overskuelige steder

Når det siges, at der er mange forskellige måder at forny en bolig på, er det ikke for sjov. Der findes så mange forskellige, at det er beroligende, at der også findes hjemmesider, som har samlet en god andel af dem på et sted, fx https://bygoghus.dk. Der kan du finde information og råd om næsten alt, hvad der har med hus og have at gøre.

Facaderenovering

Facaderenovering er ikke altid det første, man tænker på, når man overvejer at renovere boligen. I mange tilfælde vil man egentlig gerne starte med fornyelsen af det indre først. Men med vandskuring af hus kan du sikre dig, at enhver, der kommer forbi dit hus, opfatter det som pænt. Vandskuring af hus kan især være relevant ved murstenene i indkørslen, da de kan blive misfarvede grundet den bilos, biler udgyder. Hvis du altså ikke kan tage runden om hele huset, er det en god idé at prioritere muren ved indkørslen.

Hold dig til de trygge farver, eller spring ud i noget nyt

Der er også mindre tidskrævende måder at forny sin bolig blot en smule på. Bl.a. kan man male en enkelt eller flere vægge. Du kan vælge at male dem over med den samme farve, som de har i forvejen, bare for at fjerne pletterne. Hvis det er for kedeligt til dig, og du har lyst til at være mere modig, kan du male en væg i en helt anden farve end resten. Det kan give et spændende spil i rummet, som vil gøre sig positivt bemærket.