DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ikke noget der kan gøre en god aften endnu bedre end en god champagne. Til fejringer af bryllup, fødselsdag, konfirmation, bare en fest eller noget helt femte, er en god champagne det sikre valg. Det gør alting lidt mere sofistikeret på samme tid med, at det er en god måde at sige velkommen og skål på.

Med et friskt jordbær eller lækre hindbær i de franske bobler, sidder den i skabet som en lækker velkomstdrink der smager skønt og bryder isen til resten af aftenen, hvor der skal fejres det ene eller det andet. Til nytårsaften er champagne også et lækkert og sikkert valg.

Servering af de franske bobler

Når der skal fejres noget, skal der champagne til for at gøre det dejlig sofistikeret. Dog er der nogle uskrevne regler inden for hvordan du skal servere netop dette. For eksempel vil din champagne smage absolut bedst, hvis du kombinerer en frugtig champagne med et bær der komplimenterer smagen af champagnen og eventuelt noget is i, så du holder din drink dejlig kølig.

Herudover skal drinken se god og lækker ud. Det er endnu en uskreven regel. Du gør at din champagne ser tiltrækkende ud for dine gæster ved at servere den i flotte glas der er beregnet til champagne. Her vil det oplagte bud være champagneglas potentielt fra Frankrig eller Italien.

Champagnen skal tilpasses begivenhed og årstid

Hvis du holder en fest om sommeren, skal den champagne du serverer gerne være en sommerlig smag og udseende samt duft. Det samme med efterår, forår og vinter. Dette gør en forskel for personen der drikker champagnen og hele oplevelsen bag. Dette skal særligt overvejes grundigt ved større begivenheder såsom bryllup, konfirmation eller en anden stor begivenhed. Velkomstdrinken – i dette tilfælde – champagnen sætter stemningen for resten af aftenen.