DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du konstant skal købe alting fra ny, kan du hurtigt ende med at bruge mange penge på at købe ting til din bolig. Heldigvis er det blevet rigtig populært at købe second-hand items, som vel at mærke har nogle år på bagen, men som kan tilføje personlig stil og charme til din bolig. Vi har samlet de mest populære gør-det-selv-idéer, som du kan afprøve derhjemme. Vi lover dig, at de vil pynte smukt i dit hjem.

Hjemmelavede lamper hitter

En af de helt store kreative tendenser i øjeblikket er, at lave smukke hjemmelavede lamper. Når du selv laver dine lamper, er du sikker på at få en helt unik løsning, som ingen andre har derhjemme. Der er mange forskellige måder at lave lamper på, som tilføjer hver sin stil til dit hjem. En af de mest populære slags lamper er, at lade pæren være en lampe i sig selv. Dette kan du gøre ved at købe en spændende pære, som eksempelvis en glødepære, som du hænger i en charmerende stofledning. Du kan også finde en gammel flettet kurv eller lignende, som du kan bruge som lampeskærm. Hvis du har færdighederne til det, er det også populært at lave lamper af metalrør, som tilføjer en rå stil til dit hjem.

Kommoder med charme og stil

Hvis du gerne vil have din indretning til at skille sig ud, kan det være en rigtig god idé at kigge forbi din lokale genbrugsbutik. Her kan du finde et stort udvalg af flotte kommoder og reoler, som kan tilføje en helt unik stil til dit hjem. Hvis du vil tilføje et personligt præg, kan du male møblet, og hvis du har købt en kommode, kan du tilføje nogle flotte greb, som pifter kommoden op.

Retro spisebordsstole

Hvis du ikke vil bruge en formue på at købe nye spisebordsstole, kan du ligeledes kigge forbi genbrugsbutikken. Her kan du finde et bredt valg af gamle spisebordsstole, som kan tilføje et retro look til hjemmet. De mest populære genbrugsstole i øjeblikket er stole af teaktræ, som let kan gives et fedt look ved at ombetrække sæderne. Hermed gør du stolene mere personlige, så de passer perfekt ind i din indretning. Generelt kan du få mange gode træmøbler i genbrugen i god kvalitet, som kan skabe en kontrast til alle de nye møbler i dit hjem.