DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommerferien er netop begyndt for rigtig mange danskere, og andre starter den først om en uge eller måske to. Selvom der er nogle dage med gråt og lidt regnfuldt vejr, så er sommervejret overordnet godt, og der er masser af solskindstimer i løbet af dagene. Så har du endnu ikke styr på hele kollektionen til sommerstilen, så kommer vi med nogle få forslag lige her.

Få dig et par Birkenstock

I denne sommervarme, kan det være ret ubehageligt og også lugtende at gå rundt med almindelige lukkede sko. Fødderne har det rigtig varmt, og kan på ingen måde komme af med varmen, og der bliver derfor fugtigt, hvis du også har nogle sko på, uden så meget udluftning i.

Få at undgå indelukkede fødder, bør du derfor få købt dig et par Birkenstock, så dine fødder igen kan ånde. Så slipper du også for ildelugtende fødder, når du kommer hjem efter en dag på arbejde eller en længere gåtur.

Gå med løst siddende tøj

Det kommer næppe bag på nogen, at sommeren også er lige med høje temperaturer, uanset om du er i Danmark eller nede i sydens sol. I denne varme er det rigtig ubehageligt at gå rundt i tæt og stramtsiddende tøj, da vi naturligvis som reaktion på varme, begynder at svede på kroppen.

Det er derfor en klar fordel, hvis man vælger at gå i noget løstsiddende tøj i sommerperioden, så der kan komme noget mere luft ind under tøj, og køle din krop.

Køb nogle stilfulde solbriller

Solbriller er et must have i sommerperioden, da solen hele dagen står skarpt, og vi derfor kan have svært ved at have øjnene åbne, uden at knibe dem lidt sammen. Ved længere tid kniben, kan du risikere at få hovedpine, så sørg for at have dig et par solbriller.

Alt efter dine behov, kan du med fordel gå efter nogle stilfulde solbriller, som du naturligvis kan få ved din lokale optiker.