DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Af og til trænger vores hjem til en overhaling på alle fronter. Der er dog ét sted, som mange af os glemmer at rydde ud i indimellem: Garderoben. Det er en god idé at rydde ud i klædeskabet en gang i mellem. I denne guide får du en række gode tips til at få styr på din garderobe, så du ikke står midt i en tøjkrise, næste gang du skal ud ad døren.

Vær’ ærlig over for dig selv

Når det kommer til at rydde ud i garderoben, så er langt de fleste af os gode til at lyve for os selv. Det er vigtigt, at du stiller sig selv følgende spørgsmål, når du rydder ud i tøjet:

  • Hvornår har jeg sidst gået med den?

  • Er jeg oprigtigt glad for den?

  • Hvor tit går jeg med den?

  • Har jeg noget, den kan styles med?

Oprydningen går i vasken, hvis du ikke smider de items ud, som du ikke kommer til at bruge, og så vil tøjet blot samle støv i klædeskabet. Ved at være ærlig bliver der også plads til eksempelvis nyt, billigt tøj til hele familien fra danskoutlet.dk.

Smid ud, genbrug eller sælg

For at organisere oprydningen bedst muligt, så kan du med fordel have 3 sække klar:

  • Tøj der skal smides ud, fordi det er ødelagt eller i rigtig dårlig stand

  • Tøj du vil give til genbrug i en god sags tjeneste

  • Tøj af god kvalitet, som du kan sælge videre

Spar penge når du shopper

Når du endelig har fået styr på garderoben, så er der plads til nyt tøj. Shop her, hvis hele familien trænger til at få frisket garderoben op. Her finder du billigt tøj til hele familien fra danskoutlet.dk. Der kan være mange penge at spare, hvis du shopper på et outlet – og hvem kan ikke lide at spare penge?