DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vinteren nærmer sig, og din garderobe er den samme, som den var i sommers. Det skal du nok få gjort noget ved; du har brug for at holde varmen inde og det gode humør oppe, når kulden og mørket står for døren. Vi lever i et land, hvor det er nødvendigt med tøj til hver årstid, fordi de er så forskellige fra hinanden. Se her, hvad du har brug for til denne vinter.

Varmt og behageligt tøj

Noget af det bedste ved vinteren er ironisk nok varme. På en sommerdag er det overhovedet ikke så hyggeligt med tæpper og dyner, som det er i vintertiden, fordi når det er koldt, trænger kroppen mere til varmen. Derfor lader vores hjerne os vide, at vi har det super rart, når vi er rullet ind i varme materialer. Det samme gælder, når det kommer til tøj. Vores hjerne vil gerne holde kroppen varm; derfor registrerer vi varmt tøj som utrolig behageligt.

Lag på lag

Trends begynder at blive mere og mere fokuseret på komfort, så alt tyder på, at det, du synes er rart at have på, formentligt vil være in. Dog kan du godt forvente, at lag på lag bliver populært igen, som for eksempel T-shirts over langærmede trøjer og kjoler over bukser. Højtaljede bukser forbliver formentlig også normen, fordi de bringer komfort, støtte, og ekstra varme. Hvis du generelt er til korte toppe, kan du stadig have dem på om vinteren, når du går i højtaljede bukser. Derudover anbefales lange jakker og korte støvler.

Vær vinterens kontrast

Det er vigtigt at bevare dit mentale helbred, når mørket sniger sig på, og det kan du gøre ved at være vinterens modsætning. Danmarks vinter er grå og kold; derfor er det smart at holde sig til farver, der er varme og lyse. Beige, brun, rød og orange er gode eksempler på farver, der passer godt sammen, samtidig med at de hjælpe dig med at skinne og lyse dine omgivelser op. Tjek Stayclassy ud for at se flere modetips.

Hyg dig med dit tøj

Årets vintermode byder på hygge og varme. Tag en tyk, brun sweater på ud over dine højtaljede bukser, tag et par korte støvler på og en lang jakke, og så er du klar til at gå verden i møde. Det vigtigste er, at du er komfortabel og har det godt i dit tøj. Vinteren er mørk og kold; sørg for at være lys og varm.