DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du inden i de fleste fashion tiltag, som du kan have i dit hjem, er du så også med når det gælder fashion inden for varmekilder? En af de mest populære varmekilder, som samtidig også er pæn at have stående, og som indeholder de mest avanceret teknologier – er pillefyret.

Pillefyret er inden for de seneste par år, for alvor begyndt at komme ind i de danske hjem, og der er uden tvivl flere grunde til at danskerne er begyndt at vælge denne varmekilde – frem for andre.

Ødelægger ikke stuens stil

Er du bange for at et pillefyr vil ødelægge den stil som du har indrettet din stue med. Her behøver du ikke at være nervøs. Der findes pillefyr, som faktisk er designet på en måde, så det faktisk kun gavner stilen i ens stue. Tag f.eks. et kig på et Blackstar+ pillefyr, og se at designet hverken tager for meget fokus, og er ikke klodset i sit udtryk.

Teknologisk intelligent

Udover at et pillefyr, designmæssigt ikke er så slemt, så er en anden fordel, at den faktisk er gjort klar til fremtiden, og bruger avanceret teknologier – så du nemmere kan holde dit hjem præcis den temperatur, som du gerne vil have. Pillefyre er nemlig monteret med en computer, som selv kan finde ud af at regulere forbruget af træpiller, og på den måde altid holde den samme temperatur i hjemmet. Du sparer både dig selv for en masse arbejde, og for kun at bruge den mængde træ, som der er behov for.

Bedre for miljøet, frem for mange andre alternativer

udover at du kan mindske forbruget af træ, så er et pillefyr også vejen for dig, som stadig bruger fossile brændstoffer til at varme dit hjem op med. Vi er lige nu i en tid, hvor vi skal stoppe med at skade jorden endnu mere. Derfor er det også vigtigt at ændre vores vaner, og bruge ressourcer som er mindre skadelige, end dem som vi anvender i dag.