DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Dansk design

Vi danskere kan godt lide at have hjem, som er stilrene og moderne. Den nordiske stil har for alvor taget verdenen med storm, det minimalistiske look blandet med elegante og naturen. Dette gælder både møbler og billeder og belysningen. Og inde for belysning har vi her i Danmark nogle kendte designere, som f.eks. Arne Jacobsen, som har designet flere populære lamper. Arne Jacobsen har bl.a. designet Bellevue lampen. Det er en klassisk og elegant lampe, som passer ind i de flestes hjem. Den passer især godt til den nordiske stil, med dens minimalistiske look.

Relancering af Bellevue lampen

Lampen i sig selv tager ikke så meget opmærksomhed, men den er stadig unik og er med til at skabe det stilrene hjem eller rum. En relancering af denne lampe har gjort at den findes i tre forskellige versioner. Den findes i dag som gulvlampe, bordlampe og væglampe, så den bedre passer ind i nutidens hjem og den måde vi bruger belysningen på i dag. Den fås i flere forskellige finiser: Satin poleret messing, satinpoleret med lakeret aluminium og stål. Der medfølger også en elegant stofledning på 2 meter.

Et stilrent hjem

Med denne lampe er man sikker på at få et mere stilrent hjem, med fokus på enkelthed og elegance. Lampen er tidsløs og kommer derfor til at passe ind i dit hjem i mange år. Du kan gøre mere med dit hjem med en lampe end du går og tror. Ikke nok med at de kan give et bestemt udtrykke til hjemmet, så kan de selvfølgelig også bruges til at lyse rummet op. De kan skabe en speciel stemning, når de bliver tændt i mørket.

Skal du have et klassisks element i din bolig kan du aldrig gå galt med et Arne Jacobsen design. Det tidsløsedesign sørger for at tale for sig selv og virker ikke overrumplende i boligen, men mere behagelig og rolig.