DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du brug for inspiration til garderoben? Så har du kilden til evig inspiration lige i din lomme. Du får her 3 gode bud på apps, du bør hente, hvis du er en rigtig fashionista.

Der findes masser af apps, som du kan installere, hvis du gerne vil have inspiration til, hvordan du bliver endnu mere skarp og fashionabel at se på. Men hvilke apps skal du egentlig downloade? Det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige udvalg, der er på markedet, så derfor har vi her samlet en oversigt over de bedste apps – så du slipper for at lede selv.

#1: Instagram

De er stadig og vil altid være kongerne, når det kommer til billeddeling, og det er næppe sandsynligt, at de bliver vippet af pinden lige foreløbigt. Faktisk tyder alt på, at de kun vil vokse i popularitet, omend der dukker konkurrenter op på markedet. Eksempelvis den danskudviklede Garderobe, der er nummer to på listen.

#2: Garderobe

En danskudviklet app, der har til formål at tage en smule konkurrence fra Instagram. Den fungerer på en måde lige sådan, men forskellen er blot, at Garderobe udelukkende henvender sig til modesegmentet.

Det er desuden altid godt at støtte sådanne foretagender – især når de er danske. Det er fedt, når der er nogle, der tager bladet for munden, og forsøger at etablere sig på det internationale marked.

#3: YouTube

YouTube er ikke udelukkende en app, men den er alligevel med her, fordi den er fantastisk, hvis man vil have inspiration til mode. Det er verdens andenstørste søgemaskine, og den har derfor utroligt meget indhold, du kan søge mellem. Her kan du finde en lang række videoer med tips og inspiration fra populære YouTubere, kanaler og meget mere. Fantastisk, hvis du skal finde inspiration til dit tøjvalg.

Du kan bruges alle apps, uanset om du har YouSee eller en anden udbyder. Det er ligegyldigt, hvilket teleselskab du har, hvis du vil bruge ovenstående apps.