DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er masser af ting, der kan være praktiske og pæne at have i sin sommergarderobe. Men her er et udvalg af de 5 ting, der efter vores mening, er allermest essentielle:

  • En lækker kjole. En let og luftig kjole er perfekt til de varme sommerdage. Og så er det jo altid en fordel, hvis man kan føle sig lidt lækker også.

  • De rigtige sko. Selvom det er dejligt at gå barfodet i sommerhuset, så er det ikke så praktisk i byen. En god sommerfavorit er et par Bianco sandaler. De er både pæne og behagelige at have på.

  • En lækker strandtaske. En strandtaske er altid praktisk, hvis man skal på stranden, men den kan også sagtens bruges til at have dagligdags-ting i, som f.eks. håndklæde, solcreme og en bog.

  • En flot bikini. Selvfølgelig skal man have en bikini med i sommergarderoben. Og hvis man kan finde en, der både er pæn og behagelig at have på, så er det endnu bedre.

  • En lækker solhat. En solhat er ikke kun pæn at have på, men den er også med til at beskytte hovedet og øjnene mod de skarpe sommersolstråler.

Et par ekstra forslag

Hvis dette ikke er nok, så kan man også med fordel anskaffe sig:

  • En lækker solseng

  • En lækker bade-kimono

Med en lækker bade-kimono er man klar til stranden

En lækker bade-kimono er helt perfekt, hvis man skal på stranden. Den varmer, når man kommer op af vandet, og den er lækker at tage på, når man vil sidde lidt i skyggen.

Med en lækker solseng er man klar på stranden

En lækker solseng er perfekt, hvis man skal til stranden. Den er nem at bære med sig, nemlig fordi den er foldbar. Og den er også perfekt at ligge på, fordi den er behagelig.