DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er sommer, og solens stråler gør altså noget ved håret. Det bliver mere sundt og glansfuldt at se på, men ikke desto mindre er det ikke sådan hele året. Savner du din smukke, glansfulde og sunde hårpragt om vinteren? Så er du ikke alene. Derfor får du her 4 tips til, hvordan du holder håret glansfuldt hele året rundt.

#1: Dit hår udstråler, hvad du spiser

Fisk er fyldt med de helt rigtige vitaminer, og det kommer til at vise sig i håret. Spis meget laks, der er fyldt med D-vitamin, omega-3 fedtsyrer, proteiner og meget mere. Spis også meget gul peber, østers, æg, solsikkefrø, søde kartofler avocado og mandler.

#2: Brug de rigtige hårprodukter 

Der findes produkter, der er gode for dit hår, og der findes produkter, der er knap så gode. Du bør selvfølgelig ikke vælge dem, der ikke er gode for dit hår. Det er især visse voksprodukter, der ikke er gode, og som kan være med til at udtørre dit hår. Brug i stedet kvalitetsprodukter fra Maria Nila, Kerastase, Kevin Murphy og andre, gode fabrikanter.

#3: Sørg for kun at bruge shampoo to gange om ugen 

Shampoo udtørrer håret. Derfor bør du ikke bruge shampoo hver dag, og faktisk heller ikke hver anden. Du må maksimalt vaske dit hår med shampoo 2-3 gange om ugen, hvis du vil undgå at det udtørrer.

#4: Brug hårkur én gang om måneden 

Det kan være en god idé at anvende en hårkur en gang om måneden, hvis du gerne vil gøre noget ekstra for dit hår, så det bliver en smule mere glansfuldt end ellers. Det er altid en god idé, hvis du ikke bare køber den billigste, men hvilken skal du vælge så? Det bedste, du kan gøre, er at gå ned til din lokale frisør, eller hvor du nu køber dine hårprodukter, og forhøre dig. Det er nemlig individuelt.

 

DEL
Tidligere artikelGuide til dansk design
Næste artikelHold huden ung