DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommertid er sneakertid. Faktisk er altid sneakertid. Men her om sommeren er det især vigtigt med lækre sneakers, som kan bruges til både hverdag og fest. Selvom det gode vejr lægger op til lækre sandaler, er det nemlig også rart at kunne hoppe i et par sneakers og danse hele natten.

Satin

Satin ser ud til at være denne sæsons helt store hit. Både stiletter, sandaler og sneakers fås i det skinnede stof, og vi har formentligt kun set starten. Sneakers i satin har et unikt udtryk, som vi ikke har set de sidste mange år. Til gengæld kan de være meget svære at holde pæne, så forberede dig på, at de måske kun holder en enkelt sæson.

Lige nu ser vi mest skoene i lyserød, men forhåbentlig kommer der andre farver til. Der er et stort uudnyttet potentiale i satin, og det kan sagtens blive det nye velour.

Sløjfer!

Hvis du har været vågen i løbet af de sidste seks måneder kan du næsten ikke have undgået denne trend. Store sløjfer på skoene er den helt store joker i denne sæson, og den ser ud til at være på vej frem.

Især Puma har været hurtigt ude og er mere eller mindre frontløber på trenden. På nogle sko er sløjfen fast, mens den på andre dannes af brede snørebånd. Dette er en ny og meget feminin sneaker-stil, som måske får flere med på det ellers ofte maskuline sneaker-marked.

Tilbage til 90’erne

I tøjmoden har vi nu i et stykke tid set indflydelser fra 90’erne, og det er i den grad nået videre til sneakers. Både Adidas og Nike har været ude med relanceringer af 90’er-sneaks i retrofarver, og tendensen ser ud til at fortsætte. Pumas Fenty-samarbejde med Rihanna er også tydeligt inspireret af 90’erne, og her er der fuld skrald på både farver og design.

Denne trend er især til dig, der synes, at sæsonens milde, lyserøde farver er lidt for kedelige. Med de nævnte kollektioner er der lagt op til et outfit med fart på – og fart skal der til. Især relanceringerne er der nemlig rift om, og skoene forsvinder hurtigt fra hylderne.