DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En gang imellem får du sådan en trang til at lave helt om derhjemme. Du rykker rundt og shopper nye accessories til den store guldmedalje, og resultatet bliver da også helt fantastisk – men efter lidt tid har du vænnet dig til det nye, og alt ligner sig selv igen.

Lyder det bekendt?

Så er det måske tid til at overveje en lidt større investering, som forvandler dit hjem og får det til at ligne et helt andet hus. Her har vi samlet tre tips til store, men overkommelige, forvandlinger, du kan lave i dit hjem.

Mal i vilde farver

En god gang maling er næsten altid en god idé, når du trænger til fornyelse. Men denne gang skal du bevæge dig ud af din komfortzone, droppe de hvide og beige farver og give dig i kast med noget helt nyt. Du skal dog lige huske at overveje, hvad der passer til din indretning. Ellers bliver resultatet rodet i stedet for enkelt.

Hvis din stue kan bære det, skal du bestemt ikke være bange for at bruge mørke og voldsomme farver. En mørk turkis passer fantastisk godt til den nordiske stil, så giv den et forsøg. Du kan også kaste dig ud i en flot rosa, hvis du vil holde stuen lys. Er din indretning meget simpel, kan du også få stor succes med geometriske mønstre på væggen.

Lav nye gulve

Selvom vi normalt ikke tænker så meget over vores gulv, er det en meget stor del af indretningen. Om dit gulv er lyst eller mørkt gør en kæmpe forskel for oplevelsen af rummet, så her kan du virkelig skabe magi.

Uanset om du vil male, lakere eller bare have slebet gulvet, bør du altid hive fat i en fagmand, som kan rådgive dig og udføre opgaven hurtigt, effektivt og ikke mindst flot. Du kan for eksempel finde billig gulvafslibning her.

Køb en ny sofa

For mange er sofaen det møbel, alt andet indrettes efter – den er stuens hjerte. Derfor kan du gøre en kæmpe forskel i rummet ved at ændre dette ene møbel. Hvis du tidligere har haft en stor lounge-sofa, er det måske tid til en mindre, elegant model? Jo mere forskel i udtrykket, jo større effekt. Derfor skal du ikke være bange for at tage en stort skridt – men husk at overveje, hvad dine behov er, så du ikke køber et dyrt møbel, som ikke passer til dig alligevel.