DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom verden bliver mere og mere globaliseret, og vi rejser til nye lande som aldrig før, indretter vi os på samme måde som altid. De danske designklassikere fra 1950’erne og 60’erne er moderne igen, og dansk design er generelt i høj kurs. Hvis du ikke er til klassikerne, kan vi glæde dig med, at nye mærker som Hay og Normann Copenhagen også rider med på bølgen.

Her får du et par tips til, hvordan du kan bruge dansk design i din indretning:

Stole

Stole er en af de danske designeres specialiteter, og der er findes utallige klassikere. Mange af dem findes allerede i de fleste danske hjem, men hvis du savner lidt inspiration, har vi et par tips her.

Hvis du er til lænestole er en klassiker som Svanen eller Ægget næsten et must-have – især ægget, som er højrygget og helt perfekt til total afslapning. Stolene fås i mange forskellige farver og materialer, men det kan anbefales at investere i en stol i en neutral farve. Så er den også nem at sælge videre senere hen, hvis du får lyst til det.

Du kan også lave en lidt mindre investering og købe spisebordstole. Her er der et væld af muligheder: syveren, myren og serie 7-stolen er bare et par af de mest kendte – og de er alle simple i designet og til at betale. De er efterhånden relanceret flere gange, så du har et væld af fantastiske farver at vælge imellem.

Accessories

Vil du friske op med et par lækre og genkendelige designklassikere rundt omkring i hjemmet, er der også hjælp at hente. Du kan gå efter retro-items som Kaj Bojesens abe eller turtelduerne, men du kan også se på nyfortolkninger som Normann CPHs Little Birds eller Hays Wooden Hand. Fra Hay kan du også købe nyklassikerne Pinnochio-tæppet eller det elegante DLM-bord.